01 02 03 Emilia Tuukkanen: Miniloma Englannissa 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Miniloma Englannissa

34
Ihan mahtava pikkunen treeniloma/synttärireissu takana Briteissä, kun Santeri järkkäsi meille aivan parhaan söpön pikku get awayn sekä mun että suhteen vanhenemisen kunniaksi <3 Mun 25-v syndet (yhyy oon vanha, ihan kaamee ikäkriisi!) oli lauantaina, jolloin lensin Malagasta Manchesteriin kunnon aamuhässäkän jälkeen, kun piti siivota, laittaa kämppä kuntoon, koirat viedä hoitopaikkoihinsa yms aamulla. Lentokin oli sopivasti 1.5h myöhässä ja muuta kivaa kommellusta oli oikeesti koko matkustusaika täynnä, mutta olin illalla kuuden maissa vihdoin meidän airbnb:llä ja pääsin aloittamaan laittautumisen iltaa varten. Manchesterissähän oltiin ihan puhtaasti Luken matsin takia, joka oli silloin lauantai-iltana. Matsihan meni kaikkea paitsi hyvin, Luken tyrmäsi varmaan paras UFC:n ulkopuolinen ottelija jossain 20 sekunnissa (auts..) mutta se oli onneksi vain meidän reissun eka ilta.Oli niin outo nähdä niitä brittinaisia siellä laittautuneena, ihan ku suoraan Geordia Shoresta ja jokaikisestä stereotyyppisestä brittiohjelmasta, tiukat minihameet, ei niinkun yhtään mitään lämmintä päällä, jäätävät meikkikerrokset ja hiuksissa enemmän pidennyksiä ja lakkaa kun oon ikinä ennen nähnyt. Oli vähän alipukeutunut olo, kun Suomessa vaparitapahtumissahan ollaan ihan tennarit ja farkut jalassa, tuolla se oli sellasta överi-baaripukeutumista. Koko katsomokulttuuri oli muutenkin niin erilainen, tuntu että kukaan ei katsonut matseja, vaan ryyppäsivät vaan ja riehuivat ja tappelivat siellä keskenään. 

Sunnuntaina vietettiin koko päivä siellä kaupunkia kierrellen ja ihastellen, se Manchesterin keskusta on tosi söpö ja kiva, mutta ei siellä kyllä yhtään kauempaa olisikaan jaksanut olla. Sieltä sitten illemmalla junalla Lontooseen, jonne mentiin turisteilemaan sekä treenaamaan Lagarton salille Gracie Barra Fulhamiin. Maanantai ja tiistai olikin pelkkää treeniä ja kiertelyä, vaikka me molemmat ollaan Lontoossa useita kertoja oltu jo ja kaikki perusturistimestat käyty läpi jo useampaankin kertaan, niin on siellä aina vaan siisti käpötellä ja vaan fiilistellä. Kelitkin oli ihanat, sellaset +15 parhaimmillaan ja aurinkoa eikä missään ei ollut hirveitä määriä turisteja. En edes muista milloin olisin viimeksi ollut reissussa tälleen että saa vaan ilman mitään aikataulua kävellä ympäriinsä. 

Ruoka oli yks parhaita juttuja, oli niin helppo olla vege tuolla sivistyksen parissa, toisin kun täällä Espanjassa. Kaikkialta löytyi vaihtoehtoja vegaanille, ja oli paljon ihan täysin kasvisravintoloitakin. Niin luksusta, varsinkin kun ei tarvi vielä dieetata vaan sai oikeasti nauttiakin kaikista tarjolla olevista herkuista.

Mä lähdinkin sitten tänään aamuyöllä jo takaisin kun työt kutsuu, Santeri jää vielä viikonloppuun asti ja kisaa lauantaina sekä pääsee katsomaan UFC:n, mistä oon kyllä katkera ja sydänjuuria myöten kateellinen. 

Ehkä huikein juttu reissussa oli päästä painimaan tän hetken maailman parhaimman naisen eli Tayane Porfirion kanssa, joka on voittanut ihan kaiken mustalla vyöllä oikeastaan. Tosin sparraaminen oli aika mielenkiintoista, kun Tayane omien sanojensa mukaan painaa 110kg ja mä olin 55kg, mutta todella tekninen muija se kyllä oli koosta huolimatta. Ja kokemuksena aika mielenkiintoinen :D




IMAXissa kattomassa uusin King Kong. Oli yllättävän hyvä.

<3




Mut ihana olla näiden kanssa taas kotisohvalla <3

35 36 37 38